Een paar tips voor het kopen van bedrukte muismatten

De muismat kan benoemd worden als een van de handigste computer accessoires. Bedrukte muismatten zijn vooral handig omdat zij naast hun primaire functie als muismat, ook een geweldig advertentie middel is. U kunt uw bedrijfsnaam of logo op de muismat bedrukken en als onderdeel van uw advertentiecampagne gebruiken. 

Jack Kelley maakte als eerst het concept voor de muismat, deze werd door Doeglas Engelbart in 1968 gebruikt tijdens de lancering van de computermuis. Tijdens die tijd had de muismat de vorm van een console met een toetsenbord. Een jaar later lanceerde Jack Kelley de eerste officiële muismat. Mensen maken op dit moment nog steeds gebruik van dit computer accessoire.
 
Als een muismat bedrukt is met uw logo of bedrijfsnaam kunt u ze uitdelen aan uw klanten en relaties. Dit zorgt ervoor dat u met uw bedrijf in hun gedacht blijft zodra zij achter de computer gaan zitten. U kunt de muismatten ook nog weggeven aan uw medewerkers als blijk van waardering. Deze muismat wordt waarschijnlijk ook buiten kantoor gebruikt. Iedereen met een computer thuis kan een muismat gebruiken. Dit zorgt er voor dat een muismat een perfect geschenk vormt voor uw relaties en personeel.
 
 
Andere voordelen van bedrukte muismatten zijn:
 
1.     Optimale bedrukking ruimte – muismatten hebben een groot oppervlak dat bedrukt kan worden. U kunt de gehele ruimte gebruiken of slecht een gedeelte. Die keuze is volledig aan u. 
 
2.     Designs- muismatten zijn er in veel verschillende designs. Er is er altijd wel een die bij uw bedrijf past. 
 
3.     Extra functies- sommige bedrukte muismatten zijn uitgerust met extra mogelijkheden, zoals een rekenmachine, pen of polssteun. Het bespaard geld omdat deze dingen niet los gekocht hoeven te worden. 
 
4.     Ligt en gemakkelijk- bedrukte muismatten zijn erg gemakkelijk mee te nemen. Uw klanten en relaties hebben dus geen moeite om hem mee te nemen zodra ze de muismat ontvangen hebben van u. hij past gemakkelijk in hun tas. 
 
5.     Build to last- muismatten zijn stevig en gemaakt om mee te gaan. U kunt uw klanten garanderen dat zij voor langer tijd kunnen genieten van de muismat. 
 
Voordat u begint met het aanschaffen van muismatten zijn er een aantal dingen die u in gedachten moet houden. 
 
1.     Muismat prijzen- zoek naar een goed aanbod waar u goede kwaliteit ontvangt voor een goede prijs. Zorg er voor dat de muismat binnen uw budget past. 
 
2.     Type muismat- muismatten zijn er in veel verschillende vormen. Zoek er een die past bij de meeste mensen. Zorg er voor dat ze gebruiksvriendelijk zijn zodat iedereen en voordeel van heeft.
 
3.     Stijl en kleur- onthoud dat u een goede indruk achter wilt laten bij uw klanten. Kies een stijl en kleur die het best past bij uw bedrijfsnaam en logo. zorg er voor dat het complete ontwerp aantrekkelijk voor het oog is.
 
4.     Let op het formaat- er zijn veel muismatten met verschillende formaten. Kies een maat die past bij de meeste gebruikers. Zorg ervoor dat hij niet te groot is en niet te klein is. U wilt uw klanten niet overweldigen met een te grote, of onderschatten met een te kleinen muismat. 
 
5.     Reflecties- kijk uit met muismatten met een glimmende bovenlaag. De nieuwe generatie muizen werk soms slecht op zulke muismatten waardoor ze niet te gebruiken zijn. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. 
 
Een bedrukte muismat is een zeer geschikt geschenk voor uw relaties, klanten en uw eigen personeel. Hiermee bent u met uw bedrijf altijd in de buurt van de klant. Bij Zintuig.nl vindt u een groot aanbod aan verschillende muismatten die allemaal bedrukt kunnen worden met uw logo. 
 
08-03-2017