Top drie leukste muismat relatiegeschenken

Een muismat is een zeer geschikt relatiegeschenk om weg te geven. Het is namelijk erg nuttig en met de mogelijkheid tot bedrukking ook zeer geschikt als promotie. Niks voor niks wordt een bedrukte muismat gebruikt als relatiegeschenk om de naamsbekendheid te vergroten. Tevens kun je ervoor kiezen om een muismat te bedrukken en te gebruiken als statement. Een muismat bedrukken is mogelijk bij Giftsdirect.nl en Attentie.nl, grote webshops die veel promotiematerialen en relatiegeschenken verkopen. Tussen het grote aanbod muismatten van deze giganten hebben we de top drie leukste muismat relatiegeschenken samengesteld. Benieuwd? Lees gauw verder op deze pagina.

#3 Muismat ontwerpen

Wist je dat het mogelijk is om muismatten naar eigen wens te bedrukken? Zo kun je bijvoorbeeld een muismat ontwerpen bij Attentie.nl. Uit een groot aanbod verschillende muismatten kun je al vanaf €0,54,- een muismat bedrukken met je eigen ontwerp. Hoe gaaf is dat, een zelf ontworpen muismat die natuurlijk uniek is. Met de mogelijkheid om een muismat te ontwerpen zijn de muismatten uitstekend promotiemateriaal en dient het perfect als relatiegeschenk. Niks voor niks hebben al veel bedrijven, scholen, (sport)verenigingen ervoor gekozen om een muismat te ontwerpen. Verhoog de naamsbekendheid door een logo te bedrukken of maak een statement met een duidelijke slogan op de muismat.

#2 Muismat met oplader

Geen gesleep met kabels en altijd een volle batterij van je telfoon met deze handige muismat met oplader: DROPOL Charger Muispad. Verkrijgbaar bij Giftsdirect en al vanaf €8,58,- te koop. Tevens is het mogelijk om deze muismat te bedrukken met eigen logo of tekst. Daardoor een zeer geschikt cadeau als relatiegeschenk voor eigen personeel of om weg te geven als klantrelaties. Want met name in zakelijk gebruik een zeer handige muismat. Je hebt namelijk altijd een telefoon met volle accu om klanten te woord te staan.

#1 Multifunctionele muismat

Een muismat hoeft tegenwoordig niet alleen maar te dienen om de computermuis vloeiend te gebruiken. Want je hebt nu de FRANCY multifunctionele muispad met een heuse speaker! Hoe gaaf is dat, goed beats uit een muismat. Tevens beschikt deze luxe muismat over licht zodat je een mooi sfeervol effect krijgt in het donker. Is je telefoon leeg? Je kunt met deze muismat ook je telefoon of andere elektronische apparaten opladen. Met een vanaf prijs van €45,26 niet de goedkoopste maar natuurlijk wel de tofste muismat die je kunt aanschaffen.

 

02-06-2021