• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Goedkope muismatten bedrukken
Goedkope muismatten bedrukken

Goedkope muismatten bedrukken?

De muismatten die u hieronder vindt zijn speciaal geselecteerd op basis van hun prijs en kwaliteit. Deze muismatten zijn van een goede kwaliteit voor een laag budget. Zo kunnen ook organisaties met een beperkt budget gebruik maken van bedrukte muismatten. Ook deze muismatten zijn volledig te bedrukken aan de hand van uw wensen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Goedkope muismatten


Muismatten zijn een uniek relatiegeschenk en is niet zo standaard als bijvoorbeeld pennen of tassen. Wij bieden een hele lage prijs voor muismatten met of zonder bedrukking. Deze muismatten worden vaak gebruikt door grote bedrijven die ze schenken aan hun personeel op kantoor. Er zijn ook bedrijven die bedrukte muismatten als weggevertje gebruiken. Dit is een effectief promotiemiddel. Onze muismatten zijn namelijk super voordelig en kunnen in grote aantallen worden bedrukt door onze ervaren drukkerij. 


Goedkope muismatten bedrukken

Muismatten bedrukken is eenvoudig en gaat snel. Het enige wat u hoeft te doen is een logo aanleveren of laten ontwerpen door ons grafische team. Wij zorgen ervoor dat uw muismat voorzien wordt van een prachtige opdruk. Zo bent u onderscheidend en versterkt u tevens de boodschap van uw muismat!
De muismatten zijn gemaakt van verschillende materialen, kunstleer en kunststof bijvoorbeeld. Afhankelijk van het materiaal en de opdruk, wordt een druktechniek bepaald. Dit zijn meestal de tampondruk of de zeefdruk. De levertijd voor onbedrukte muismatten is ongeveer 1 - 4 werkdagen. Voor bedrukte muismatten bedraagt de levertijd 5 - 10 werkdagen. Indien u een deadline heeft is een spoedlevering mogelijk. Het is wel van belang om dit bij ons aan te geven.


Low budget muismatten

Onze muismatten zijn extra voordelig en zijn daarom ideaal als promotiemateriaal. Door uw logo of andere tekst te bedrukken, vergroot u op korte termijn uw naamsbekendheid en zorgt u wellicht voor meer klanten! Hiervoor is een kleine investering nodig. Vanwege het grote opdrukformaat is uw logo goed te zien en valt uw bedrijf altijd op. Vooral met een full colour opdruk zal uw logo of andere opdruk indruk maken bij de ontvanger.
Ondanks de lage prijzen, leveren wij goede kwaliteit. Ook de bedrukking zal uitstekend verzorgd worden door onze ervaren drukkerij. Ten slotte is een snelle levertijd erg toepasselijk bij ons als leverancier van muismatten!