• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Luxe muismatten
Luxe muismatten

Luxe muismatten met uw opdruk?

Hier vindt u een groot aanbod aan veschillende luxe muismatten. Deze muismatten zijn altijd handig om op kantoor of thuis te gebruiken. Door hun plek naast de comper ziet men hem altijd als zij achter de computer gaan zitten. Hierdoor verlenen muismatten zich uitstekend om bedrukt te worden. Wilt u van te voren zien hoe de bedrukking wordt, dat kan. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld ter goedkeuring.

Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Luxe muismatten

Op deze pagina vindt u de meeste luxe muismatten voor de beste prijs! Hier vindt u verschillende modellen die bedrukt of onbedrukt geleverd kunnen worden. De muismatten zijn van uitstekende kwaliteit en hebben een luxe uitstraling. Voor belangrijke relaties zijn deze modellen ideale relatiegeschenken. Dit kunnen leveranciers, grote klanten, maar ook uw eigen personeel zijn. Bekijk de modellen en maak makkelijk een beslissing door het beperkte aanbod.


Wat valt er onder luxe muismatten?

In deze categorie vindt u muismatten met iets extra’s dan een simpele muismat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een muismat met geïntegreerde rekenmachine of een muismat met meerdere USB poorten. Over het algemeen zijn deze modellen prijziger dan de standaard modellen. Hiervoor heeft u wel meer kwaliteit en luxe.

 

Ideaal voor op kantoor of thuis

Bent u op zoek naar luxe muismatten? Deze modellen zijn ideaal voor op kantoor of thuis op uw bureau. Er zijn modellen met steun voor een luxer gebruiksgemak. Voor op kantoor is het leuk om iedereen dezelfde muismat te geven, vooral met opdruk. Consistentie is erg belangrijk, voor de interne organisatie, maar ook voor de buitenwereld.


Luxe muismatten bedrukken

Een muismat bedrukken is eenvoudig en gaat snel. Het enige wat u hoeft te doen is een logo aanleveren of laten ontwerpen door ons grafische team. Wij zorgen ervoor dat uw muismat voorzien wordt van een prachtige opdruk. Zo bent u onderscheidend en versterkt u tevens de boodschap van uw muismat!
De muismatten zijn gemaakt van verschillende materialen, kunstleer en kunststof bijvoorbeeld. Afhankelijk van het materiaal en de opdruk, wordt een druktechniek bepaald. Dit zijn meestal de tampondruk of de zeefdruk. De levertijd voor onbedrukte muismatten is ongeveer 1 - 4 werkdagen. Voor bedrukte muismatten bedraagt de levertijd 5 - 10 werkdagen. Indien u een deadline heeft is een spoedlevering mogelijk. Het is wel van belang om dit bij ons aan te geven.